IT & Marknadsföring

Jag driver även konsultation kring datorutrustning, hemnätverk och en del grafisk formgivning.
Söker du ett skräddarsytt datorpaket för musik, film/foto, spel eller bara vill ha en bra dator för skolarbete eller att surfa runt på internet med. Mejla mig gärna för att stämma av dina önskemål.
Självklart finns möjlighet till RUT avdrag på IT relaterade arbeten i hemmet som t.ex. ominstallation, felsökning, nätverksarbeten. Idag är RUT avdraget 50% på arbetskostnaden.
Mer information om RUT-avdrag på hittar du här på Skatteverkets hemsida. Här kan du läsa om vilken typ av tjänster som du har rätt till RUT-avdrag på.

Prislista:
1 timmes konsultation vid datorköp samt nätverkslösningar i hemmiljö  ingår alltid vid köp av datorutrustning.
Timdebitering: 495 Kr inkl. moms / timme. (Påbörjad halvtimme debiteras 1 timme)
Resekostnad
0-3 mil från Mörbylånga: 129 Kr. inkl. moms
3-6 mil från Mörbylånga: 240 Kr inkl. moms.
6-10 mil från Mörbylånga 400 Kr inkl. moms

Datorpaket. Alla stationära datorer skräddarsys efter behov. Leveranstid efter beställning ca 2-4 dagar. Alla datorer byggs med komponenter från välkända kvalitetstillverkare och 1 års garanti som minimum lämnas på samtliga komponenter. Garanti omfattas ej av handhavarfel eller virus. Samtliga datorer levereras med överenskommen programvara installerad. Jag har tagit fram tre olika kategorier/typer av datorpaket enligt nedan.

Kontor: Stationärt datorpaket som klarar enklare saker som t.ex. internet, bankärenden, enklare spel.
Priser: På begäran

Media: Stationärt datorpaket för dig som vill jobba med bild, film eller musik. Stor vikt läggs på  snabba hårddiskar, stor lagringskapacitet och om krav på ljudkort med låga latency och ljudkvalitet för din hemmastudio.
Priser: På begäran

Spel/gaming: Stationära datorpaket för en riktig gamer som ställer riktigt höga krav på att dagens och morgondagens spel skall kunna spelas för maximal spelupplevelse. Stor vikt läggs på ramminne, hårddisk, CPU, grafikkort och att temperaturen hålls på låg nivå för långa spelstunder.
Priser på begäran