Mina Aktietips

2018-02-06

Dagens aktietips är några bolag som jag följt länge och som jag ser intresse på både kort och lång sikt i.

Ecorub: Mitt första tips är Ecorub. Ett bolag som jobbar med återvinning av gummi och plast. Gamla bildäck kan få nya användningsområden.
Ett mycket intressant bolag som ännu kanske ligger i utvecklingsstadiet men har enorm potential i olika gummiprodukter med olika egenskaper. Nyproduktion av gummi och plastmaterial har enorma utveckling framför sig att tillvarata plast och gummipellets.
Aktien handlas idag billigt runt 20 öre vilket kanske ligger under bolagets egentliga värde. Produktområden som gummipelletsen kan användas till. Branscher som båt och bilindustri ser jag själv som en marknad som bara kan gå åt ett håll. UPPÅT!!!

Starbreeze: Ett spelbolag som har kantats av en del märkliga aktieaffärer och försenade spelreleaser under 2018- och detta års början.
Den 6/2 kom ett positivt besked om ett distributionsavtal och aktien steg kraftigt under morgon och fm. Upp med 100%. Som vi har väntat!!! Men Aktien har för inte så länge sedan handlats för 4-6 kr. Så från 70-80 öre och uppåt till en mer rimlig kurs beror nu lite på hur väl spelen vi väntat på kommer säljas. Men Starbreeze har bra titlar på olika plattformar som känns stabila och välrenommerade.
Ett spännande bolag som borde återhämta sig efter en knagglig höst/vinter.

Mer tips kommer :-)/ MVH Thomas