Aktierekar vecka 36

1. Camanio Care: Vad händer i detta bolag som har produkter för äldrevården. Camanio Care bl.a. digitala terapidjur, något som min fru har på sitt jobb och jag har sett de in real life. En “robotkatt” som låter och beter sig som en vanlig katt när man har den i knät. Dementa som har dem verkar bli lugna om avstressade. Det finns konkurrenter på marknaden men marknaden är enorm för denna typ av produkt. Vidare intressanta produkter är deras BikeAround och Giraff. Rapporterna bolaget lagt fram sista tiden visar på stabilitet och växande marknad. Jag anser idag att aktien är lågt värderad och borde kunna återhämta sig till nivåer tidigare under våren och uppåt. Borde vara läge till köp idag helt klart.

2. Åter kommer till EcoRub rätt ofta i mina observationer. Senaste emissionen låt på 16 öre och kursen låg på ca 17-18 öre vilket jag ansåg vara helt i linje med lönsamheten. Deras idé med pellets från återvunna däck och kombo med återvunnen plast. Här finns en enorm marknad idag med produkter som använder gummi/plaster. Möjlighet att formspruta diverse produkter med olika elastiska egenskaper finns uppsjö med användningsområden. Det gäller för EcoRub att få snurr på produktion av pellets och ta fram olika produkter på marknaden. Men se bara på t.ex. båt och bilbranschen. 2 enorma områden som använder både plast och gummi idag. Trög handel i aktien idag 15-17 öre och mycket god potential för produkten idag. Försäljning? Några frågetecken finns. Hur de skall få snurr på försäljning av sina pellets. Aktien borde lätt kunna söka sig upp mot nivåer på 40-50 öre med lite ökad snurr i verksamheten. En långsiktig intressant aktie.

3, Iapotek. Ökad omsättning och 2018 samt 2019 ser ju stabilt ut . Och med tanke på tidigare kurser och omsättning kan jag inte annat säga att aktien verkar mycket köpvärd och borde hitta uppåt stadigt under kommande 6 månaders period om inget mycket märkligt händer.

4, Ett annat kärt gammalt bar som inte är noterat idag är Biotech IgG. Och här har det varit lite skriverier på nätet och olika forum under sista 6 månaderna. Bekymmersamt läge när man Googlar bolaget. Mycket skriverier om åternotering 2017-2019. Senast skulle det vara noterat på Merkur Market på Oslobörsen Q1 2019. Inget har hänt och nu verkar det vara locket på. Både vad det gäller åternotering och övriga nyheter. Är det uppköp på gång? Eller är den omvända nödvändiga splitten i aktien. som spökar. Senaste kända notering låg på ca 8 öre när den försvann från Aktietorget om jag minns rätt. Nu måste aktien upp till 1 kr vid noteringen. Hur värderas bolaget idag? T2 instrumentet är intressant som tusan men det har varit intressant utveckling som beskrivits sedan avnoteringen. Vad händer? Aktieägarna verkar vara besvikna på ledningen i bolaget som inte kommer med korrekt information angående åternoteringen. Men skulle nu en överslagskalkyl stämma och om bolaget åternoteras verkar det vara rimligt med en ökning av värde på aktie på 3-4 gånger värdet vid avnoteringen. Detta kan tyda på ett intressant bolag inom medicin som har potential framöver på större marknader. Hmmm. Jag har fortfarande lite ögon på bolaget. Det kan bli raket vid åternotering eller superflopp. Den som lever får se
Men tillsvidare är allt i dunkel vad gäller åternotering och värde på bolaget. Nyheter om åternotering verkar det dock ingen som tror på längre!

5. Future Gaming Group, FGG. Ja det handlas en hel del i aktien och det pendlar en hel del. Stor chansning med chans till snabb direktavkastning. Kan dock tycka att den är värd att chansa på på den nivå aktien handlas på idag alltså 14-18 öre. Jag skulle inte satsa allt jag äger och har i bolaget men jag hat föjt aktien i flera år och vågar ej släppa den helt. Vågar du gambla? Satsa en slant på kort eller lång sikt. Hittar aktien tillbaka till tidigare klart högre nivåer? Ja, då kan man ta semester ett bra tag. Fortsätter likvida problem tynga utan större framgångar så är det i alla fall en spännande resa, kanske.
Men jag tycker aktien och bolaget verkar ha potential på lång sikt. Och själv hoppas jag se en nivå på 50-60 öre på aktien inom hygglig framtid.

Det var alla rekar för idag. Kör så det ryker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *